Maaseutukatsaus

Tervetuloa maaseutukatsaus-sivustolle! Sivusto esittelee poikkileikkauksen Suomen maaseudun kehityksestä ja nykyisestä tilanteesta sekä ennakoi tulevaa kehitystä eri teemoissa. Sivustolla kuvataan lisäksi maaseutupolitiikan kokonaisuutta ja maaseutuvaikutusten arviointia kehittämisvälineenä.

Maaseutukatsaus-sivuston perustana on vuonna 2014 valmistunut työ- ja elinkeinoministeriön sekä maaseutupolitiikan yhteistyöryhmän julkaisu Maaseutukatsaus 2014. Se laadittiin Kajaanin yliopistokeskuksen Aikuis- ja täydennyskoulutuspalveluiden (AIKOPA), Vaasan yliopiston Levón-instituutin sekä työ- ja elinkeinoministeriön yhteistyönä.

Kunkin teeman pääsivulla on pdf-tiedosto aihetta käsittelevästä Maaseutukatsaus 2014 -julkaisun osiosta. Teemojen pää- ja alasivuilla on kyseiseen aiheeseen liittyviä kuvia ja taulukoita pääasiassa Maaseutukatsaus 2014 -julkaisusta. Kuvien ja taulukoiden numerointi noudettelee Maaseutukatsaus 2014 -julkaisua. Lisäksi sivuille on linkitetty muuta aiheeseen liittyvää tietoa.

Maaseutukatsaus-sivuston aineistoja hyödynnettäessä viittaukset kohdistetaan alkuperäisiin lähteisiin Maaseutukatsaus 2014 -julkaisun tapaan. 

Maaseutukatsaus-sivustolle päivitetään ja linkitetään uutta maaseutualueiden kehitystä kuvaavaa tietoa. Ehdotuksia sivustolle päivitettävästä tiedosta voi toimittaa sähköpostitse osoitteeseen maaseutupolitiikka(at)mmm.fi.

Maaseutukatsaus 2014 -julkaisu


Poutapilvi web design - P4 - julkaisujärjestelmä