banneri2-tytto

Ajankohtaista

10.11.2016 8.49

Iloa luonnosta -kampanja Metsämessuilla 11.–13.11.2017

Tule tapaamaan meitä Biotalousosastolle (osasto 6D62) ja keskustelemaan luonnon hyvinvointivaikutuksista. Jaamme kaamos- ja luontoreseptejä, jotka auttavat sinua löytämään iloa ja terveyttä luonnosta. Voit myös kertoa meille oman luontoreseptisi.

Osastollamme voit vastata Iloa luonnosta -kampanjan kyselyyn. Messukävijöiden avulla selvitämme, mikä on kansalaisille mieluisin luonnon tuottama hyvinvointi maaseudulla. Vastaajien kesken arvomme hyviä kirjapalkintoja, jotka sopivat myös pukinkonttiin.

Nauti talvesta vielä kun ehdit

Ilmastomuutos näkyy meillä jo nyt syksyjen ja talvien lämpenemisenä. Vähälumiset tai jopa lumettomat talvet eivät ole enää poikkeus. Viimeiset kymmenen vuotta ovat olleet maapallon lämpimimmät ja joka vuosi on rikottu globaaleja lämpötilaennätyksiä. Viime vuonna tehtiin Suomessa sekä marraskuun (14,3 astetta) että joulukuun (11,3 astetta) lämpötilaennätykset. 

Tulet+Pakki 750Web
Retkikahvi valmistuu tulilla kuin itsestään. Kuva Riku Lumiaro.

Talviluonnon iloista kannattaa nauttia täysin mitoin niinä talvina, kun lunta ja pakkasta on tarjolla. Talviluonnon päivää Sukella talveen vietetään 4.2.2017. Silloin voit pulahtaa avantoon, osallistua maailman suurimpaan hiihtokouluun, tutkia eläinten jälkiä tai juhlia talviluonnon päivää. Talviluonnon päivänä nautitaan lumesta, pyrystä, revontulista ja kaamoksen väistymisestä. Innostaisiko vaikka lumikenkäily, pilkki tai pulkkamäki? Ja jos lumionnea ei ole, suuntaa tulentekopaikalle talvipiknikille.

Metsämessujen ohjelma löytyy Meidän Viikonloppu -sivuilta

 
Palaa otsikoihinPoutapilvi web design - P4 - julkaisujärjestelmä