Uutisarkisto

4.12.2014 17.43

Ajankohtaista yhdistystietoa YHTÄLÖ-oppaasta

Yhdistysten talous- ja vero-opas YHTÄLÖ on jokaisen yhdistystoiminnassa mukana olevan käsikirja. Opas neuvoo pienen yhdistyksen arkisissa talous- ja veroasioissa. Opas on päivitetty joulukuussa 2014.
YTR:n kansalaistoiminnan verkoston toimesta vuodesta 2009 lähtien ilmestynyt opas on päivitetty vuosittain ajan tasalle. Nyt tehdyssä uusimmassa päivityksessä on tietoa verohallinnon kesällä 2014 antamasta ohjeesta koskien yleishyödyllisten yhteisöjen varainhankintaa ja talkootyötä. Lisäksi siitä löytyy tietoa koskien yhdistysten työntekijöilleen järjestämän koulutuksen korvaamisesta ja edustuskulujen verovähennysoikeuden poistosta. 

YHTÄLÖ-oppaan päivitykset on tehty lukijaystävällisesti niin, että myös nopealla selaamisella saa käsityksen tärkeimmistä muutoksista.  
 
YHTÄLÖ – yhdistyksen talous ja verotus, mitä pienessä yhdistyksessä pitäisi osata
löytyy osoitteesta
Opas on julkaistu vain sähköisenä versiona, ja se on kaikkien aiheesta kiinnostuneiden vapaasti käytettävissä ja lainattavissa.
 
Lisätietoja:
Ritva Pihlaja, erityisasiantuntija, Maaseutupolitiikan yhteistyöryhmä, kansalaistoiminnan verkosto, puhelin 0400 895140, ritva.pihlaja@pp.inet.fi
Paula Pylkkänen, YHTÄLÖ-oppaan kirjoittaja, puhelin 044 7558885, paula.pylkkanen@sahkorenki.fiPalaa otsikoihin | 0 Kommenttia | Kommentoi