Uutisarkisto

19.10.2015 15.20

Haja-asutuksen vesihuollon teemapäivä 13.11.2015

Maaseudun vesihuollon ajankohtaistilaisuuteen voi osallistua videoneuvotteluyhteydellä eri puolilta Suomea. Varataan siis videoneuvottelutilat käyttöömme ja kootaan alueelliset katsomot täyteen. Vesihuolto on jatkuvasti ajankohtainen asia ihmisten arjessa.

Rautaisannos maaseudun vesihuollosta

Vesi tulee hanasta. Mutta kuinka se maaseudulla tulee käytön jälkeen käsiteltyä, nyt ja tulevaisuudessa? Tätä aihetta käsitellään Suomen ympäristökeskuksen järjestämässä Haja-asutuksen vesihuollon teemapäivässä perjantaina 13.11.2015 klo 9.30–16.

Päivän aikana jaetaan osallistujille tietoa niin hallinnon kuin konkretian näkökulmasta. Puheenvuoroissa mm. kerrotaan hallitusohjelman vaikutuksista, vuoden 2016 budjetista sekä neuvonnan tulevaisuudesta. Lisäksi erilaiset vesiaiheiset hankkeet kertovat kokemuksistaan. Katse on suunnattu tulevaisuuteen esimerkiksi puheenvuorossa, jossa hahmotellaan uudentyyppisiä hajajätevesiin liittyviä palveluliiketoimintoja.

Tilaisuus järjestetään Helsingissä SYKE:n tiloissa, ja tilaisuuteen voi osallistua myös videoneuvotteluyhteydellä. Varatkaa videoneuvottelutila koti- tai lähikunnasta, kootkaa porukka ja osallistukaa teemapäivään isommalla joukolla videoyhteyden välityksellä.

Ilmoittaudu tapahtumaan perjantaina 23.10. mennessä. Vaikka osallistuisit videoyhteydellä, ilmoittaudu teemapäivään. Videoneuvottelun tarkemmat yhteystiedot lähetetään ilmoittautuneille noin viikkoa ennen tapahtumaa.

Linkki ilmoittautumislomakkeeseen

Teemapäivän ohjelma


Palaa otsikoihin | 0 Kommenttia | Kommentoi