Uutisarkisto

16.5.2017 14.30

Herkkujen Suomi tuo maaseudun Helsinkiin

Suosittu lähiruokatapahtuma Herkkujen Suomi järjestetään tänä vuonna Helsingissä 3.-5.8.2017. Helsingin Rautatientorin suosittu tapahtuma tarjoilee tänä vuonna kotimaisen ruuan ja oluiden helmiä yhtenäisellä ja avoimella ruokailu- ja markkina-alueella.
Tapahtuma on tänä vuonna osa MTK 100 ja Suomi 100 -juhlavuosien ohjelmaa. Herkkujen Suomi tarjoaa pienille ja keskisuurille ruoka-alan yrityksille mahdollisuuden tuotteiden ja ruoka-annosten myyntiin. Näytteilleasettajiksi ovat tervetulleita myös suomalaisten laadukkaiden raaka-aineiden parissa työskentelevät yritykset ja yhteisöt.

Tänä vuonna koko tapahtuma yhtenäistä ruoka- ja juoma-aluetta

Tänä vuonna tapahtuma tarjoaa ensimmäistä kertaa täysin yhtenäisen ruoka- ja Syystober-olutteltta-alueen, jonka keskellä tulee olemaan runsaasti pöytiä ja istumapaikkoja yhdessä syömisen ja ruuasta nauttimiseen. Tarjoiltavien annosten ruokateemana on laadukas suomalainen streetfood ja kotimaiset panimotuotteet. Ohjelmalavalla on tuttuun tapaan runsas ohjelmatarjonta.

Herkkujen Suomi -tapahtumalle on laadittu brändiohjeistus kotimaisuuden, laadun ja asianmukaisuuden varmistamiseksi.  Elintarvikkeiden myynnissä ja tarjoilussa kaikki ruoka ja juoma on oltava suomalaisista raaka-aineista, jos niitä tuotetaan Suomessa. Ruuan alkuperä ja reitti on oltava myyjälle ja tekijälleen itselleen selvä ja kuluttajille kerrottavissa. Herkkujen Suomi on suomalaisten tuotteiden ja raaka-aineiden tapahtuma.

Tapahtuman pääjärjestäjinä ovat tuottajajärjestöt MTK ja SLC, Aitojamakuja.fi ja Lammin Sahti, joka toimii tapahtuman vastuullisena järjestäjänä. Lisätietoja tapahtumasta Herkkujen Suomi


Palaa otsikoihin | 0 Kommenttia | Kommentoi