Uutisarkisto

19.4.2016 9.00

Hevosala 2030 -seminaari 19.5. Tammelassa

Hevosala 2030 -seminaarin punaisena lankana on, miten hevosala vastaa yhteiskunnan muutoksiin. Seminaarissa julkaistaan hankkeen yrittäjäkumppanit ja kuullaan yrittäjän visioita hieman erilaisen tallin, Stall Blombacken, toiminnasta.
Seminaarissa pääsihteeri Fred Sundwall Suomen Ratsastajainliitosta pitää alustuksen trendeistä otsikolla ”Hevosala – WAU!” ja professori Sirpa Kurppa puolestaan herättää ajattelua ilmastonmuutoksesta. Luken Markku Saastamoinen kommentoi puheenvuorossaan hevosalan vastuullisuutta ja kestävyyttä. Minna Jaskari Vaasan yliopistosta herättää pohtimaan asiakasarvon merkitystä ja Suomen Hippoksen toimitusjohtaja Pertti Koskenniemi kertoo ajankohtaisesta peliyhtiöuudistuksesta.

Pop-Up esittelypisteillä on esillä useita hevosalan kehittämisprojekteja ja mahdollisuuksia keskusteluihin. Seminaarissa testataan YouTube-livelähetystä, Periscopea ja muita some-kanavia. Seminaari on maksuton ja soveltuu niin hevosalan ammattilaisille kuin uusille tuttavuuksille.

Uudistuva hevostalous-tiedonvälitys- ja yhteistyöhanke on saanut rahoitusta EU-osarahoitteisesta Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelmasta (2014–20). Toteuttajina ovat Hämeen ammattikorkeakoulu (HAMK), Luonnonvarakeskus Luke ja Hippolis.

Ohjelma ja lisätiedot

Ilmoittaumislinkki


Palaa otsikoihin | 0 Kommenttia | Kommentoi