Uutisarkisto

3.12.2015 10.17

Keskustelua älyliikenteestä maaseudulla

Maaseudun liikennepalvelujen saatavuus puhututtaa niin eduskunnassa kuin kansalaistenkin keskuudessa.  Miltä maaseudun liikenne näyttääkään tulevaisuudessa digitalisaation ja älyliikenteen myötä? Mikä muuttuu, mikä jää ennalleen? Mitä on älyliikenne, kuinka se toimii maaseudulla? Näihin kysymyksiin etsitään vastauksia seminaarissa 26.1.2016.

Maaseutu ja älyliikenne -seminaarissa liikenteen ja liikkumisen tulevaisuutta käsitellään maaseudun näkökulmasta ja tehdään kyseinen kokonaisuus sekä maaseudun asukkaille että älyliikenteen kehittäjille tutummaksi. Puhujakaarti koostuu maaseututoimijoista, älyliikenteen kehittäjistä sekä päättäjistä. 

Seminaari pidetään Seinäjoella 26.1.2016 klo 13 alkaen. Sen järjestävät maaseutupolitiikan yhteistyöryhmä YTR:n maaseudun maankäyttö ja infra -verkosto sekä ITS Finland ry yhdessä Seinäjoen kaupungin ja maaseutuverkoston kanssa. 

Tilaisuus on maksuton ja avoin kaikille aiheesta kiinnostuneille. Ei haittaa, vaikka digitalisaatio ja älyliikenne olisivat sinulle entuudestaan tuntemattomia aiheita, koska tilaisuudessa lähdetään liikkeelle perusasioista. 

Osallistuminen on mahdollista seminaaripaikalla Seinäjoella tai verkkolähetyksen välityksellä. Ilmoittaudu tilaisuuteen, osallistuit sitten paikan päällä tai verkkoyhteydellä

Ilmoittautumislomake, dl 18.1.2016   

Tervetuloa!

Lisätietoja: Heli Siirilä (heli.siirila(at)uva.fi)


Kuva2
Palaa otsikoihin | 0 Kommenttia | Kommentoi