Uutisarkisto

30.4.2015 10.11

Korkealaatuista maaseutututkimusta ilmaiseksi internetissä

Maaseudun uusi aika -lehti on luettavissa nyt sähköisesti osoitteessa www.mua-lehti.fi 
Jatkossa on helppo lukea ja linkittää eteenpäin maaseutuun liittyvää tuoretta tutkimustietoa. 
Artikkelit, katsaukset, puheenvuorot, kohtaamiset ja arvostelut löytyvät osoitteesta www.mua-lehti.fi . Lehti on ainut suomalainen maaseutututkimuksen ja -politiikan aikakauslehti, ja vuonna  2015 ilmestyy lehden 23. vuosikerta. 

Verkkosivuilta tulee löytymään aina uusin numero sekä aiemmin julkaistut numerot. Kukin teksti on omana sivunaan, joten yksittäisen tekstin linkittäminen sosiaaliseen mediaan tai sähköpostiin sekä printtaaminen on helppoa. 
- Uudistuksen eli sähköiseen julkaisuun siirtymisen yhtenä päätavoitteena onkin lisätä maaseutututkimuksen lukijoiden määrää ja monipuolisuutta. Tämä taas lisää maaseutututkimuksen vaikuttavuutta, kertoo lehteä julkaisevan MUA-yhdistyksen puheenjohtaja Kaisu Kumpulainen.

Kumpulainen jatkaa, että lehti julkaistaan myös painettuna niin kauan, kuin rahoitus järjestyy. Tämän hetkisen rahoituksen perusteella kaikki vuoden 2015 numerot painetaan. Painettu lehti lähetetään entiseen tapaan kaikille yhdistyksen jäsenille sekä lehden tilaajille.

Lehden julkaisijat toivovat mielenkiintoisia hetkiä sähköisen maaseutututkimuksen parissa sekä rohkeaa ja säännöllistä tekstien linkittämistä eteenpäin. 


Palaa otsikoihin | 0 Kommenttia | Kommentoi