Uutisarkisto

11.10.2016 11.00

Korkean tason puhetta kumppanuudesta – tervetuloa Kumppanuuspäivään 19.10.2016

Maakunta-, sote- ja kuntauudistus, julkisen talouden leikkaukset, avustukset ja hankinnat, kolmannen sektorin rooli, kansalaistoiminnan tulevaisuus, hyvinvoinnin turvaaminen, yhteistyö ja kumppanuudet. Näistä kaikista aiheista puhutaan Kumppanuuspäivässä 19.10.2016 kello 8.45-15.30 Helsingin Kuntatalolla. Ilmoittaudu mukaan tänään!

Aamupäivän aikana kuullaan myös siitä, miten kumppanuustyötä on tehty Ruotsissa jo useiden vuosien ajan. Lisäksi aamupäivällä kuullaan mm. europarlamentaarikko Sirpa Pietikäisen ja YTT Jorma Niemelän puheenvuorot.

Iltapäivän kumppanuuspöydissä pureudutaan pienemmissä ryhmissä kumppanuuden eri teemoihin. Aiheena on muun muassa kumppanuuden konstit, tulevaisuuden kansalaistoiminta, kumppanuus ja vastikkeellisuus sekä yritysten ja kuntien kumppanuus.

Päivän juontajana toimii Marianne Heikkilä. Kumppanuuspäivän järjestävät yhteistyössä Maaseutupolitiikan neuvosto MANE ja Kuntaliitto. Päivä on tarkoitettu kuntien, järjestöjen, yritysten ja valtionhallinnon edustajille, tutkijoille ja kehittäjille sekä kaikille kumppanuudesta kiinnostuneille.

Aamupäivän ohjelmaa on mahdollista seurata verkon välityksellä.

Ilmoittaudu mukaan jo nyt tämän linkin kautta!

Ohjelma

Lisätietoja:
Ritva Pihlaja
Kumppanuustyön erityisasiantuntija,
Puh. 0400 895 140
ritva.pihlaja@pp-inet.fi


 


Palaa otsikoihin | 0 Kommenttia | Kommentoi