Uutisarkisto

16.11.2015 11.00

Leipää ja lähiruokaa -toimialapäivä 8.12.2015 Helsingissä

Päivä koostuu kahdesta eri teemasta: aamupäivällä on asiaa lähiruoka-alasta yleisesti ja iltapäivällä elintarviketoimialan tilanteesta, erityisesti leipomoalan näkökulmasta.

Aamupäivän lähiruokafoorumissa keskitytään mm. pohjoismaisen ruoan vahvuuksiin, normien purkuun sekä myyntikanaviin. Nämä eri näkökulmat tarjoavat kasvun eväitä lähiruoka-alalle. Aamupäivän järjestää valtakunnallinen lähiruoan koordinaatiohanke ja tämä on ensimmäinen lähiruokatoimijat kokoava laaja valtakunnallinen lähiruokafoorumi.

Iltapäivän tilaisuudessa julkistetaan Leipomoteollisuuden toimialaraportti ja elintarvikealan pk-toimialabarometri.
Lisäksi kuullaan yrittäjän sekä Leipuriliiton ajatuksia alan haasteista ja mahdollisuuksista. Leipomoalan kasvumahdollisuuksia naapurimaissa valottaa Finpron katsaus. Talouden nopeissa muutoksissa ajankohtainen tieto on menestyksen avaintekijöitä.

Tilaisuus on maksuton ja se toteutetaan myös webcasting-lähetyksenä.

Tutustu ohjelmaan!

Ilmoittautuminen on päättynyt. Jos haluat seurata webcastingin kautta, niin ota yhteyttä marjaana.reunasalo@utu.fi

Tervetuloa!

Lisätietoja:
Toimialapäällikkö Leena Hyrylä
Projektipäällikkö Päivi Töyli
Kehittämispäällikkö Heidi Valtari





Palaa otsikoihin | 0 Kommenttia | Kommentoi