Uutisarkisto

5.4.2016 9.00

Luonnonkasvit elintarviketuotannossa tilaisuus 21.4. Tampereella

Uuselintarvikekysymyksiä ja muita luonnontuotealan ajankohtaisia aiheita esittelevä seminaari järjestetään 21.4.2016 Tampereella. Tilaisuuden teemoja ovat luonnonkasvien elintarvikekäytön mahdollisuudet ottaen huomioon lainsäädäntö sekä luonnonkasvien turvallisuuden arviointi.

Elintarvike-, ravintola-alan, leipomoiden ym. luonnonkasveja elintarviketuotteissaan hyödyntävien yritysten edellytyksiä villiruoan turvalliseen ja kasvavaan käyttöön edistetään kevään aikana koulutuksen kautta.

Perusteita sille, miksi toiset kasvit ovat elintarvikekäytössä turvallisempia kuin toiset, avaa kuulijoille farmaseuttisen tiedekunnan dosentti Yvonne Holm Helsingin yliopistolta. Luonnonkasvien käyttömahdollisuuksista on puhumassa erikoistutkija Eila Järvenpää Luonnonvarakeskuksesta. Sekä Yvonne että Eila toimivat asiantuntijoina myös uuselintarvikelautakunnassa.

Ensimmäinen tilaisuus järjestettiin maaliskuussa Mikkelissä. Nyt vuorossa on seminaari Tampereella torstaina 21.4.2016 klo 9.30 -15.30 ja sitten seuraa toukokuun tilaisuus Rovaniemellä. Seminaaripaikkana Tampereella on Ahlmanin ammatti- ja aikuisopiston auditorio, Hallilantie 24.

Tervetuloa!

Tilaisuus on maksuton. Ilmoittautuminen15.4. mennessä. Tilaisuutta on mahdollisuus seurata myös netin välityksellä.

LisätietojaPalaa otsikoihin | 0 Kommenttia | Kommentoi