Uutisarkisto

1.2.2017 15.00

Maaseutumatkailuyrittäjät ja -kehittäjät kokoontuvat Kuusamossa 19.-20.4.2017

Jokavuotinen, kansallinen maaseutumatkailuyrittäjien ja -kehittäjien seminaari on vuonna 2017 Pohjois-Pohjanmaalla. Seminaarin teemana on Kiehtova Kuusamo - luova luonnostaan.

Seminaari alkaa 18.4. edeltävillä sekä SMMY:n vuosikokouksella jäsenille että Rural Finland -koordinaatiohankkeen järjestämällä maaseudun matkailun kehittäjien tapaamisella. Jälkimmäisessä teemana on matkailun muuttuva lainsäädäntö. Matkailun kehittäjätilaisuus järjestetään tiistaina 18.4. klo 14 – 17 Rukahovissa. Lisätietoja ja ilmoittautuminen.

Seminaaripäivänä 19.4. on Rukan kokouskeskuksessa puheenvuoroja niin paikallisista tuotteista kuin Aasian markkinoinnista. Tutustu seminaariohjelmaan. Seminaariosuuden jälkeen ennen Ravintola Rukahovissa olevaa iltajuhlaa on pieni hengähdystauko, jolloin voi tutustua Rukan ja Kuusamon palveluihin. Iltajuhlan aikana jaetaan palkinnot, syödään kuusamolaista lähiruokaa ja nautitaan paikallisista musiikki- ja tanssiesityksistä.

Seminaarin viimeistelee luonto- ja tarina -teemaiset retket paikallisiin yrityksiin. Kohteina ovat mm. Kuusamon Juusto Oy, Kuusamon Uistin Oy, Iisakki Village, Erä-Susi Huskies, Pölkky Oy, Hautalan luontokuvakeskus, Riista-Riipinen, Ollilan lomamajat, Palosaaren poro- ja kalastustila Oy, Bjarmia Oy, Isokenkäisten Klubi, Pohjolan Pirtti ja Vuotungin kylän perinteinen pirtti.

Ilmoittautuminen seminaariin, iltajuhlaan ja retkille sekä majoitustiedot ja muuta lisäinformaatiota löydät tapahtuman sivuilta.


Palaa otsikoihin | 0 Kommenttia | Kommentoi