Uutisarkisto

14.7.2017 9.00

Mahdollistetaan menestyvä maaseutu!

Maaseutuparlamentissa julkistettava maaseutupoliittinen julkilausuma muotoillaan yhdessä. Tutustu sinäkin julkilausuman luonnokseen, kommentoi ja vaikuta Otakantaa.fi -palvelussa.

"Maaseutu tulee ajatella uusiksi ja sen monet mahdollisuudet tulee tunnistaa ja hyödyntää”. Tästä alkaa luonnos, josta muotoutuu ensimmäinen yhteinen maaseutupoliittinen julkilausuma, joka julkistetaan Maaseutuparlamentti 2017 -tapahtumassa 3.9.

Osallistu sinäkin julkilausuman muotoiluun!

Mitä maaseudun mahdollisuuksien hyödyntäminen edellyttää? Mitä poliittisia ja hallinnollisia toimia tulisi ehdottomasti tehdä, jotta maaseudun potentiaali toteutuisi ja elinvoimaisuus kehittyisi parempaan suuntaan? Onko maaseutupoliittisen julkilausuman luonnoksessa mukana tärkeimmät teemat? Puuttuuko jokin tärkeä aihe? 

Kaikkia maaseudusta ja sen kehittämisestä kiinnostuneet toimijat, kylistä kaupunkeihin, toivotaan mukaan muotoilemaan maaseutupoliittista julkilausumaa. Tutustu julkilausuman luonnokseen, kommentoi ja vaikuta! Aikaa osallistua on elokuun puoliväliin saakka.

Pääset tutustumaan maaseutupoliittisen julkulausuman luonnokseen ja osallistumaan sen muotoilemiseen täällä.

Lisätietoa:

Antonia Husberg, etunimi.sukunimi@mmm.fi, puh. 0295 16 2033


Kuvat @maaseutuverkosto, Heli Sorjonen, @maaseutuparlamentti, @maajakalatalousverkosto


Palaa otsikoihin | 0 Kommenttia | Kommentoi