Uutisarkisto

30.9.2015 10.15

Makumatka Maalle – teemapäivä 8.11.2015

Maaseutumatkailukohteet kutsuvat ja avaavat ovensa isänpäivänä. Yritykset toteuttavat päivän sisällön yrityksen toiminnan ja tarjonnan mukaan.
Suomen Maaseutumatkailuyrittäjät ry ja Lomalaidun ry järjestävät teemapäivän, jossa maaseutumatkailukohteet avaavat ovensa eri toimintamuodoin. Mukana on yli 40 yrittäjää eri puolilta Suomea.

Lähde matkalle maalle isänpäivänä 8.11.2015!

Yritykset toteuttavat päivän sisällön yrityksen toiminnan ja tarjonnan mukaan. Esimerkkeinä ovat isänpäivälounas, avoimet ovet, yrityksen palveluihin ja tiloihin tutustuminen, aktiviteettien esittelyä ja kokeilua vierailijoille tai vaikka lähiruokamyyjäiset.

Matka maalle - teemapäivästä viestitään valtakunnallisesti sosiaalisessa mediassa, yhteisillä tiedotteilla mm. tiedotusvälineille sekä yhteistyötahojen kautta. Myös päivää toteuttavat yrittäjät markkinoivat päivää omissa verkostoissaan, nettisivuilla ja sosiaalisessa mediassa.

Matkailu on luontainen ja vahva elinkeinoala maaseudulla. Alan edistäminen on osa Maaseudun elinkeinot ja osaaminen -verkostossa (MESI) tehtävää työtä


Palaa otsikoihin | 0 Kommenttia | Kommentoi