Uutisarkisto

7.11.2017 10.00

Monimuotoisuus rikastuttaa työelämää maaseudullakin

Rikastuttava monimuotoisuus työelämässä -seminaarissa kuullaan tutkija-, yritys- ja kehittäjäpuheenvuoroja koskien työelämän monimuotoisuutta erityisesti maaseudulla toimivien yritysten näkökulmasta. Esitykset käsittelevät muun muassa ulkomaalaistaustaisten ihmisten pääsyä työmarkkinoille ja monimuotoisten työyhteisöjen johtamisen haasteita.

Seinäjoella 16.11.2017 järjestettävä WeAll -hankkeen seminaari Rikastuttava monimuotoisuus työelämässä tarkastelee laajemmin monimuotoisuutta työelämässä, mutta esimerkkipuheenvuorojen kautta esillä on vahvasti maaseudulla toimivien yritysten näkökulma. Seminaari on suunnattu kaikille työelämäkysymyksistä kiinnostuneille sekä erityisesti yritysten ja muiden organisaatioiden johdolle, henkilöstöhallinnosta vastaaville ja elinkeinojen kehittäjille.

Seminaari on osa Suomen Akatemian strategisen tutkimuksen neuvoston rahoittamaa WeAll-hanketta, jossa tarkastellaan suomalaista työelämää ja sen tasa-arvoa tai eriarvoisuutta tuottavia mekanismeja. Hankkeen konsortiossa ovat mukana Helsingin yliopisto, Hanken Svenska handelshögskolan sekä Jyväskylän yliopiston kauppakorkeakoulu.Palaa otsikoihin | 0 Kommenttia | Kommentoi