Uutisarkisto

22.3.2016 8.00

Pienten keskusten kehittämisen seminaari Vääksyssä 21.4.2016

Elinvoimaisten ja viihtyisien keskusta-alueiden kehittäjät kokoontuvat PIKE-seminaariin. Ohjelmassa on luentoja ja tutustumiskierros Vääksyn keskukseen. Lisäksi kilpailu tulee palkitsemaan parhaan pienen kaupunkikeskuksen.

Verkostosta uusia ideoita oman keskuksen kehittämiseen

Keskuksen kehittämisellä tarkoitetaan esimerkiksi keskusten yleisilmeen parantamista viihtyvyyden lisäämiseksi ja helpon liikkumisen mahdollistamiseksi sekä yleisöä houkuttelevien tapahtumien järjestämistä. Viihtyisä ympäristö ja onnistuneet tapahtumat auttavat muun muassa paikallisten elinkeinojen toimintaa. Myöskään yhteisöllisyyttä ei voi unohtaa keskuksien kehittämisen yhteydessä. 

Kolmatta kertaa järjestettävä PIKE-seminaari on maksuton ja avoin kaikille pienten keskusten kehittämisestä kiinnostuneille. Seminaari järjestetään Vääksyssä, ja sen keskukseen tutustutaan osana seminaaripäivää. Seminaarin järjestää Elävät Kaupunkikeskustat ry. 

Ilmoittautumiset seminaariin 15.4 mennessä osoitteeseen info(a)kaupunkikeskustat.fi.

Tarkemmat tiedot 

Valtakunnallinen kilpailu etsii parasta pientä kaupunkikeskusta

Maakuntaliitot ja Elävät Kaupunkikeskustat ry avaavat myös PIKE-kilpailun 2016 eli ”Paras pieni kaupunkikeskusta”-kilpailun. Osanotto-oikeus on alle 5 000 asukkaan keskuksien onnistuneilla kehittämishankkeilla.

Kilpailuun odotetaan jokaisesta maakunnasta yhtä voittajaehdokasta – mikä sinun mielestäsi on oman maakuntasi onnistunein pienen kaupunkikeskustan kehittäminen?

Kilpailuilmoitus Palaa otsikoihin | 0 Kommenttia | Kommentoi