Uutisarkisto

12.7.2016 11.00

Tervetuloa Kumppanuuspäivään 19.10.2016

Lokakuussa järjestettävä Kumppanuuspäivä kokoaa ihmisiä keskustelemaan siitä, mitä kumppanuus on nyt ja miksi sitä tarvitaan. Eri sektorien yhteispeliä tarvitaan tulevaisuudessa aiempaa enemmän, kun julkinen talous tiukkenee eikä totutuilla tavoilla toimien löydetä enää ratkaisuja entistä kiperämpiin yhteiskunnallisiin ongelmiin.

Kuntaliiton ja Maaseutupolitiikan neuvosto MANEn yhteistyössä järjestämä Kumppanuuspäivä on tarkoitettu järjestöjen, kuntien, yritysten, valtionhallinnon edustajille sekä vapaaehtoistoiminnan, politiikan, tutkimuksen ja kehittämisen parissa työskenteleville. 

Aamupäivän aikana kuullaan puheenvuoroja sekä Suomesta että Ruotsista. Kumppanuuspäivässä kuullaan muun muassa siitä työstä, jota länsinaapurissa on tehty jo vuosien ajan julkisen sektorin ja järjestöjen välisen yhteistyön ja kumppanuuksien vahvistamiseksi.

Iltapäivän kumppanuuspöydissä paneudutaan lyhyiden asiantuntija-alustusten kautta ja yhteisesti työskentelemällä kuuteen eri teemaan. Kumppanuuspöytien teemoja ovat kumppanuuden rakentamisen käytännöt, kansalais- ja järjestötoiminnan vastikkeellisuus, osallistuva budjetointi, tulevaisuuden kansalaistoiminta, kumppanuus työllistämisessä sekä yritysten ja kuntien kumppanuudet.

Kumppanuuspäivä järjestettiin ensimmäistä kertaa syksyllä 2015 eli päivä järjestetään nyt toista kertaa.

Aamupäivän ohjelmaa on mahdollista seurata suorana verkossa.

Ilmoittautumislinkki avataan elo-syyskuussa. Tapahtuma on maksuton ja sinne ovat tervetulleita kaikki aiheesta kiinnostuneet.

Lisätietoja kumppanuudesta löytyy Kumppanuuden käsikirjastosta. Kumppanuus on vuonna 2016 Maaseutupolitiikan neuvoston erityisteema.

 

Lisätietoja: erityisasiantuntija Ritva Pihlaja, puhelin 0400 895140.  

Kumppanuuspäivän pikkumainos
Kumppanuuspäivän ohjelma aukeaa kuvaa klikkaamalla


Palaa otsikoihin | 0 Kommenttia | Kommentoi