Uutisarkisto

23.2.2017 14.00

Tukea maaseudun yhteiskunnalliseen yrittäjyyteen webinaarisarja alkaa

Oletko kiinnostunut siitä mitä yhteiskunnallinen yrittäjyys on ja mietit olisiko sinun yritysideassasi tai esim. kylien palvelutarpeiden täyttämisessä aineista yhteiskunnallisen yrityksen liiketoiminnaksi?  Tule mukaan maaseutupolitiikan webinaariin. Webinaarit ovat jatkoa syksyllä 2016 järjestetyille yhteiskunnallisen yrittäjyyden info-tilaisuuksille.
Webinaarien ajankohdat ja teemat ovat:

Keskiviikko 1.3. klo 13–14
Teema: Yhteiskunnallisen yrityksen elinkaari – perustamisesta pyörittämiseen
Asiantuntija: Anne Bland, Uusia Network Oy
Luennossa käydään läpi asioita jotka tulee ottaa huomioon yhteiskunnallisen yrityksen liiketoimintasuunnitelmaa laadittaessa, esim. miten voiton jakaminen tehdään ja sidosryhmien tärkeys.

Luennon kesto on noin 30 min, jonka jälkeen keskustelua.  Keskustelukysymykset lähetetään webinaarin aikana chatin kautta tai etukäteen ilmoittautumislomakkeella.   Edellispäivään mennessä lähetetyt ennakkokysymykset voidaan huomioida.
Webinaarilinkki: https://webmeeting.utu.fi/mesi/

Maanantai 3.4. klo 10-11
Teema: Yhteiskunnallisen yrityksen vaikuttavuus
Asiantuntija: Anne Bland, Uusia Network Oy
Luennossa käydään läpi erilaisia vaikuttavuuden elementtejä jotka tulee ottaa huomioon yhteiskunnallisen yrityksen toiminnassa esim. arviointi, kehittäminen ja viestintä.

Luennon kesto on noin 30 min, jonka jälkeen keskustelua. Keskustelukysymykset lähetetään webinaarin aikana chatin kautta tai etukäteen ilmoittautumislomakkeella. Edellispäivään mennessä lähetetyt ennakkokysymykset voidaan huomioida.
Webinaarilinkki: https://webmeeting.utu.fi/mesi/

Ilmoittautuminen
Ilmoittaudu ja lähetä etukäteiskysymyksiä webinaariin.  Ilmoittautumalla varmistat, että saat jatkossakin tietoa maaseutupolitiikan piirissä tehtävästä työstä yhteiskunnallisen yrittäjyyden edistämiseksi.

Palaute
Anna palautetta webinaarista ja kerro mistä muista yhteiskunnallisen yrittäjyyden aiheista haluaisit saada lisää tietoa. 

Yhteiskunnallisen yrittäjyyden peruskäsitteet
Yhteiskunnallisen yrittäjyyden peruskäsitteet voit ottaa haltuun  syksyn infotilaisuuksien materiaalien avulla. 

Järjestäjät

Maaseutupolitiikan elinkeinot ja osaaminen verkosto ja maaseudun elämänlaatuverkosto. 

Palaa otsikoihin | 0 Kommenttia | Kommentoi