Uutisarkisto

17.8.2016 17.18

Yhteisöllinen palveluntuotanto maaseudulla

Tarve erilaisten palvelutuotantomallien kehittämiseen ja käyttöönottoon lisääntyy samalla kun julkisen sektorin palvelutarjonta ohenee. Maaseutupolitiikan teemaverkostot ja Manner-Suomen maaseutuohjelman maaseutuverkostopalvelut järjestävät yhteistyössä  paikallisten kumppaneiden kanssa  yhteisöllisen palveluntuotannon Road Show- kiertueen. Tule mukaan!

Maaseutupolitiikan teemaverkostot ja Manner-Suomen maaseutuohjelman maaseutuverkostopalvelut järjestävät yhteistyössä  paikallisten kumppaneiden kanssa  yhteisöllisen palveluntuotannon Road Show- kiertueen.

Tarve erilaisten palvelutuotantomallien kehittämiseen ja käyttöönottoon lisääntyy samalla kun julkisen sektorin palvelutarjonta ohenee. Kysyntä yhteistyön tekemiseen kasvaa, ja siitä on jo hyviä esimerkkejä eri puolilla Suomea. Yksi keino palvelutarjontaan on yhteisöllinen palvelutuotanto, sisältäen yhteiskunnallisen yrittäjyyden. Mitä yhteiskunnallinen yrittäjyys on? Missä tilanteessa se olisi hyvä keino palvelun tuottamiseen? 

Tilaisuus on tarkoitettu kaikille yhteiskunnallisesta yrittäjyydestä ja yhteisöllisestä palveluntuotannosta kiinnostuneille kuten esim. kylä-, hoiva-, ympäristö-, -energia-, kulttuuri- ja vapaa-ajanpalveluita tuottaville toimijoille sekä kuntien, kehitysyhtiöiden edustajille

Kiertuepaikkakunnat ovat: 

7.9. Pori.  Lataa täältä  tilaisuuden materiaalit.

21.9. Kannus.  Ilmoittaudu 15.9. mennessä, ohjelma ja ilmoittautumisohjeet.

3.10. Helsingfors ,SFV-huset G18,   (tilaisuus on ruotsinkielinen).

ja 24.10 Leppävirta. Ilmoittaudu 17.10 mennessä, ohjelma ja ilmoittautumislinkkiPalaa otsikoihin | 0 Kommenttia | Kommentoi