Suomen suurin ideafestivaali - Maaseutuparlamentti 2024

Suomen suurin ideafestivaali järjestetään Nurmeksessa 26.-28.9.2024. Luvassa on kolme päivää ainutlaatuista ohjelmaa, innostavia puhujia, oivaltavia keskusteluja, työpajoja ja retkiä. Mukana on yli 60 kumppania, jotka omalla esimerkillään uudistavat maaseutua.

Maaseutuparlamentti on Suomen suurin ideafestivaali, jossa etsitään paikallislähtöisiä ratkaisuja koko Suomea koskeviin haasteisiin. Tapahtuma pyrkii tuomaan lisää vuoropuhelua sekä uusia näkökulmia päätöksentekoon ajankohtaisten, innostavien sekä osallistavien sisältöjen avulla.

Se, mikä tapahtuu maaseudulla, ei jää maaseudulle.

Suomen suurin ideafestivaali kokoaa yhteen päättäjät ja rahoittajat, yhdistysaktiivit ja kyläkehittäjät, yrittäjät, tutkijat ja asiantuntijat; monenlaisia osallistujia, joita yhdistää mielenkiinto maaseutujen asioihin. Kaikilla on palava halu tehdä Suomen tulevaisuudesta kestävä ja menestyksekäs.

Vuoden 2024 Maaseutuparlamentissa halutaan erityisesti laajentaa ja syventää ymmärrystä maaseudun arjesta, yrittäjyydestä ja kulttuurista sekä löytää paikallisia ratkaisuja isoihin valtakunnallisiin ja globaaleihin haasteisiin.

Maaseutuparlamentti huipentuu kansallisen maaseutupoliittisen julkilausuman muotoiluun ja julkistamiseen.

Lue lisää: Maaseutuparlamentti | Suomen suurin ideafestivaali |…