Maaseutututkijatapaamisen abstrakti- ja työryhmähaku käynnissä

Vuoden 2018 valtakunnallinen maaseutututkijatapaaminen järjestetään elokuun lopulla Mikkelissä. Tapaamisen teemana on "Maaseudut ja kaupungit – yhdessä kestävämpiä?" Tapaamisen abstrakti- ja työryhmähaku on avoinna. Mukaan toivotaan niin tutkijoiden kuin kehittäjien puheenvuoroja.

Vuoden 2018 valtakunnallinen maaseutututkijatapaaminen järjestetään 30.–31.8. Mikkelissä. Tutkijatapaamisen järjestävät yhteistyössä Maaseudun uusi aika ry ja 30 vuotta täyttävä Helsingin yliopiston Ruralia-instituutin Mikkelin yksikkö. Tapaamisen teemana on "Maaseudut ja kaupungit – yhdessä kestävämpiä?"

Tapaamisen abstrakti- ja työryhmähaku on avoinna 3.5.2018 asti. Tapaamiseen toivotaan niin tutkijoiden kuin kehittäjien puheenvuoroja sekä esitelmiä myös kaupunkitutkimuksen puolelta. Tapaamisella halutaan edistää sekä tutkijoiden ja kehittäjien että maaseutu- ja kaupunkitutkijoiden vuoropuhelua.

Lisätietoja tutkijatapaamisesta sekä ohjeet abstraktien ja työryhmäehdotusten jättämiseksi http://www.mua.fi/abstraktihaku-on-avattu/