Maaseutumatkailuyrittäjät ja -kehittäjät kokoontuvat Kuusamossa 19.-20.4.2017

Uutinen

Jokavuotinen, kansallinen maaseutumatkailuyrittäjien ja -kehittäjien seminaari on vuonna 2017 Pohjois-Pohjanmaalla. Seminaarin teemana on Kiehtova Kuusamo - luova luonnostaan.

Jokavuotinen, kansallinen maaseutumatkailuyrittäjien ja -kehittäjien seminaari on vuonna 2017 Pohjois-Pohjanmaalla. Seminaarin teemana on Kiehtova Kuusamo - luova luonnostaan.

Seminaari alkaa 18.4. edeltävillä sekä SMMY:n vuosikokouksella jäsenille että Rural Finland -koordinaatiohankkeen järjestämällä maaseudun matkailun kehittäjien tapaamisella. Jälkimmäisessä teemana on matkailun muuttuva lainsäädäntö. Matkailun kehittäjätilaisuus järjestetään tiistaina 18.4. klo 14 – 17 Rukahovissa. Lisätietoja ja ilmoittautuminen http://ruralfinland.karelia.fi/

Seminaaripäivänä 19.4. on Rukan kokouskeskuksessa puheenvuoroja niin paikallisista tuotteista kuin Aasian markkinoinnista. Tutustu seminaariohjelmaan http://bestofarctic.fi/fi/seminaariohjelma. Seminaariosuuden jälkeen ennen Ravintola Rukahovissa olevaa iltajuhlaa on pieni hengähdystauko, jolloin voi tutustua Rukan ja Kuusamon palveluihin. Iltajuhlan aikana jaetaan palkinnot, syödään kuusamolaista lähiruokaa ja nautitaan paikallisista musiikki- ja tanssiesityksistä: http://bestofarctic.fi/fi/iltajuhla.

Seminaarin viimeistelee luonto- ja tarina -teemaiset retket paikallisiin yrityksiin: http://bestofarctic.fi/fi/retket. Kohteina ovat mm. Kuusamon Juusto Oy, Kuusamon Uistin Oy, Iisakki Village, Erä-Susi Huskies, Pölkky Oy, Hautalan luontokuvakeskus, Riista-Riipinen, Ollilan lomamajat, Palosaaren poro- ja kalastustila Oy, Bjarmia Oy, Isokenkäisten Klubi, Pohjolan Pirtti ja Vuotungin kylän perinteinen pirtti.

Ilmoittautuminen seminaariin, iltajuhlaan ja retkille sekä majoitustiedot ja muuta lisäinformaatiota löydät tapahtuman sivuilta http://bestofarctic.fi/fi/